Prémium Host Valódi minőség, elérhető áron!

Rólunk

Miért válassza a Prémium Host szolgáltatásait?

A Prémium Host koncepciója 2020 végén látott napvilágot, amikor néhány informatikai szakember közössége megelégelte a folyamatosan elérhetetlen, megbízhatatlan, támadható virtuális megoldásokat. Úgy gondoltuk, hogy változtatnunk kell a helyzeten, így olyan szolgáltatást alkottunk, ami elérhető áron nyújtja bárki számára a minőségi szolgáltatás érzését.

A Prémium Host valamennyi szerverét kézzel, az egyedi igényeknek megfelelően telepítjük. Minden kérdésre perceken belül szakértő kollégáink válaszolnak, az esetleges hibalehetőségeket pedig 24 órás ügyeletünk akár saját megoldásokkal küszöböli ki.

Mit takar a prémium szolgáltatás?

Mindent, amire felhasználóként, vagy üzemeltetőként szüksége lehet. Szolgáltatásainkat és szerverkörnyezetünket hosszú hónapok fejlesztői munkájával állítottuk össze, igazodva a megváltozott felhasználási trendekhez, igényekhez. Valamennyi szolgáltatásunk BIX összeköttetéssel rendelkezik, eszközparkunk között pedig a legmodernebb SSD tárhelyek szolgálják ki önt. Villámgyors eléréseket biztosítunk, dedikált erőforrásokkal, a valóban minőségi szolgáltatásért.

Miért ne keressek mégis más szolgáltatót?

A kérdés jogos, hisz oly sok szolgáltató érhető el már a magyar piacon. Mi viszont megértjük ha elege van abból, ha pénzéért nem várhat minőséget. A Prémium Host termékeivel valódi szolgáltatást nyújtunk, melyben nem fog csalódni, és mely használatával elérhető áron tapasztalhatja meg a prémium szolgáltatás élményét. Nálunk biztos kezekben van kezdeményezése: a nap 24 órájában azon dolgozunk, hogy önnek bármilyen kérdésben azonnali segítséget nyújtsunk.

Nem győztük meg? Kérdése van?

Keressen minket a Kapcsolat fül alatt! Szakembereink néhány percen belül felveszik önnel a kapcsolatot.